Tsipras për çështjen e Maqedonise: Unë kam një përgjegjësi ndaj vendit

808

“Unë kam përgjegjësi ndaj vendit,” tha Alexis Tsipras, duke iu referuar çështjes së Shkupit në takimin e tij me Kyriakos Mitsotakis.

Nga ana e tij, Z. Tsipras e siguroi atë se ai nuk mori iniciativën përkatëse për të zgjidhur çështjen, as për të ndarë apo bashkuar ndonjë formacion tjetër politik. Për më tepër, ai argumentoi se, për sa kohë që ai ulet në atë karrige të kryeministrit ka një përgjegjësi për vendin dhe në historinë e saj. Në të njëjtën kohë, Z. Tsipras tregoi synimin e tij dhe të qeverisë lidhur me marrëdhëniet me Maqedonin, duke thënë se për sa kohë që ai kalon me dorën e tij, ai do ta zgjidhë atë.

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: