Greqia dëbon edhe 668 emigrantë të tjerë shqiptarë

968

Policia vendase me anën e një njoftimi të sotëm ka njoftuar se ka kthyer edhe 668 shtetas shqiptar për nuajin mars. Edhe shtetas të tjerë të 8-të nacionaliteteve të ndryshme u kthyen në territorin e tyre në vendet e tyre të origjinës. Në kurriz të këtyre shtetasve të vendeve të treta, vendimet për kthim dhe dëbim janë lëshuar për hyrje të paligjshme në Greqi.

Si gjithnjë, numri më i madh i kthimeve ishte për Shqipërinë me 668 persona, Pakistan 138, Irak 134, Gjeorgji 55, Algjeri 28, Turqi 23, Bullgari, Iran 16 dhe Afganistan 15.

Që nga fillimi i vitit Greqia ka debuar 1944 shqiptar.

Janar 628

Shkurt 648

Mars 668

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: