Këto janë emrat që nuk duhet të klikoni në internet (foto)

392

Cilët janë emrat “e rrezikshëm” për sigurinë e kompjuterit tuaj?

Shumica (nëse jo të gjithë) prej nesh do të kenë shtypur disa emra, veçanërisht të famshëm, gjatë shikimit tonë në internet. Kompania e sigurisë kibernetike e McAfee ka shpallur listën vjetore të emrave të “personave të famshëm më të rrezikshëm”. Çfarë saktësisht është e rrezikshme?

Përdoruesit i kërkojnë këta emra për të parë videot ose transmetimet e tyre në internet. Pra, për shkak të kërkimit të tyre popullor, ka më shumë materiale në internet që mund t’i çojnë përdoruesit drejt më shumë viruseve dhe faqeve të internetit me qëllim të keq.