Brexit , u miratua marrëveshja…!

486

Dhoma e Komunave ka miratuar projektligjin për Marrëveshjen e Tërheqjes, në leximin e dytë, me 329 vota pro dhe 299 kundër marrëveshjes.

Kryeministri britanik Boris Johnson ka fituar kalimin e Projekt-Marrëveshjes në leximin e dytë, hapin e parë në zbatimin e parlamentit të marrëveshjes në mënyrë që Mbretëria e Bashkuar të largohet nga Bashkimi Evropian më 31 tetor.