Paralajmëron Kotzias: Për “çdo zhvillim të pakëndshëm në rajon”, përgjegjësia e Mitcotakis

393

ish-ministri Nikos Kotzias, në një postim të ri në Twitter, paralajmëron për “çdo zhvillim të pakëndshëm në rajon” dhe thekson se përgjegjësia më e madhe do të jetë mbi qeverinë Mitsotakis.

“Pas një vetoje të gjatë, një është përfundimi i qeverisë pas marrëveshjes së Prespës: “ e minon atë dhe më pas citon rezultate negative të minimit të saj si një justifikim. Prandaj do të jetë përgjegjës për çdo zhvillim të pakëndshëm në rajon,” shkruan ish-ministri i jashtëm.

Por, gjatë 24 orëve të fundit Nikos Kotzias ka qenë jashtëzakonisht aktiv. Ai shkroi një artikull në “Ethnos” të së Dielës, lëshoi një njoftim të “ PRATTO” , bëri një numër postimesh në Twitter.

Ish-ministri i Jashtëm Nikos Kotzias nuk është deputet i Parlamentit në këtë kohë, as nuk është anëtar i SYRIZA.