Kumutsakos : “Integrimi i Ballkanit Perendimor në BE katalizator për zgjidhje sesa për të përjetësuar probleme.

868

Procesi i integrimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor duhet të vazhdojë. Ajo është gjithashtu në interesin tonë për të stabilizuar rajonin, integrimi evropian duhet të bëhet një katalizator për një zgjidhje dhe jo përjetësimi i problemeve . Integrimi evropian duhet të bëhet një katalizator për një zgjidhje dhe jo përjetësimi i problemeve. 

Kumutsakos ish zedhenes, sot menaxheri Seksioni i Jashtëm te Demokracia e Re
Këtë e pëlqejnë %d blogues: