“Lista e zezë”, ja kush është drejtoresha e Hipotekës që shtoi Rama

Aktualitet

Kryeministri Edi Rama ditën e djeshme publikoi një listë me 100 zyrtarë, që sipas denoncimeve të qytetarëve kanë shkelur ligjin duke abuzuar me detyrën.

 “BalkanWeb” raporton se pak më vonë Rama ka shtuar dhe një tjetër zyrtare në listën e tij, duke e çuar në 101 numrin e “abuzuesve me detyrën”.

Konkretisht bëhet fjalë për Drejtoreshën e Hipotekës në Tiranë, Lediana Bardhin, e cila është shtuar në listë, duke mos u renditur e fundit por nga mesi i listës, respektivisht e renditur në vendin e 30-të.