Lista finale e PD-së, ja ndryshimet e bëra në qarqe

Politika

Gjatë ditës së sotme, Partia Demokratike dorëzoi listën përfundimtare me 194 kandidatë pë deputet në Komisionin  Qendror të Zgjedhjeve.

Ndërkohë mësohet se ndryshime ka pësuar lista e kandidatëve për deputet në qarkun e Lezhës, ku Prenç Zogaj renditet i katërti.

Sa i përket listës në Kukës është e prier nga 4 kandidatë dhe ajo e Dibrës me 19 kandidatë.

Lista me numrin më të madh të kandidatëve është ajo e Tiranës e cila numëron 50 emra.

Nga ana tjetër Partia Demokratike ka vendosur që në listën e Fierit të kandidojnë 21 kandidatë.

Qarku dhe numri i kandidatëve

Tiranë 50
Durrës 19
Elbasan 20
Berat: 7
Fier 21
Vlorë 13
Gjirokastër 9
Kukës 4
Lezhë 9
Dibër 9
Shkodër 18
Korçë 15