Media greke: Axhenda e diskutimeve do jetë përcaktimi i ujërave territoriale

184

Media greke raportojnë se takimi midis dy kryeministrave do te ketë në axhentën e diskutimive detajet e veprimit të përbashkët të Greqisë dhe Shqipërisë në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë në Hagë, gjithashtu për përcaktimin e ujërave territoriale, në 12 milje që Greqia kërkon. Kjo është, gjithçka që i ndodhi Italisë, të cilën Z. Rama e kishte shpallur si të drejtë të Greqisë.