Mesazhi i Ronaldinjo për tragjedinë në Attikë: U lëndojva per Greqinë tone.

Greqi

“U lendova  per Greqinë dhe Athinën tonë, kurajo vëllezërve te mi grekë, mendimet dhe lutjet e mia jane së bashku me ju”,

Ronaldinho edhe në të kaluarën ka shprehur admirimin e tij për Greqinë dhe dashurinë e tij për grekët. Ai ka vizituar Greqine disa herë për një pushime.