Më shumë se 23,000 refugjatë “mbytin” ishujt Lezbos, Samos dhe Kos

Emigracioni Greqi

Strukturat e mikpritjes së Lesbos, Samos, Kos, kanë mbi popullim refugjatësh / emigrantë të shumtë, sipas shpërndarjes së refugjatëve nga organet përkatëse

Ishulli Kos javën e kaluar, së bashku me Lesvos dhe Samos, strehuan refugjatë / emigrantë të shumtë në n; ambientet e strukturave te Forcave të Armatosura, siç raportohet nga Shtabi i Përgjithshëm i Mbrojtjes Kombëtare ku numri u shtua edhe me 733 refugjatë / emigrantë të cilët kanë qëndruar në 30 strukturat mikpritëse të administruara nga Forcat e Armatosura. Në veçanti, të enjten, janë regjistruar 23,567 persona, krahasuar me 22,834 njerëz një javë më parë. Aftësia për të pritur strukturat mbetet në 23.673 njerëz në 30 struktura pritëse.