Përmbyten rruget ne veri te Athines    

861

Athine / Pas zjarreve fillojne shirat. Në lumenj u kthyen rrugët e periferisë veriore të Atikës.

Shiu goditi Atikën në pasdite dhe në një park të makinave eshte përmbytur në kryqëzimin e rrugëve Sorou dhe Kifissias.Sipas policisë, trafiku u ndal në rrugë në Kifissia dhe Nea Erythrea për shkak të permbytjes
Këtë e pëlqejnë %d blogues: