Michelle Obama me Malania Trump në Shtëpinë e Bardhë

Bota

dy zonjat e para

Vetëm për vetëm takim i dy zonjave …

Përveç bisedës së Barack Obama me Trump Ntonanlt, janë takuar dhe zonjat Michelle Obama me Trump me Melania Trump në godinën Oval. Z. Trump ka përmendur në eksitim në takimin e dy grave ka shkruar se: “Melania ka vlerësuar shumë zonjën Obama.”

Obama ka komentuar se “Michelle ka  pasur mundësi për të pritur të ardhmen e Zonja Parë dhe ne gjithashtu kishim një diskutim të shkëlqyer me këtë.”

Sipas raporteve të dy gratë kanë diskutuar jetën në Shtëpinë e Bardhë dhe kushtet e nevojshme duke qëndruar atje.