MOTI I KEQ NË GREQI : PESË TË ZHDUKUR – KATËR NË PILIO DHE NJË NË VOLO

Greqi

Katër personat rezultojnë të zhdukur në zonën e Pilion e Jugut, ndërsa prej mesditës një burrë është ende i zhdukur në Volos, raporton televizioni shtetëror grek ERT.