Nëna e kryeministrit: “Më dhëmb që Alexis presionohet kaq shumë”

Greqi

nena-5“Nuk ka kohë të mjaftueshme për të parë fëmijët e tij, do më shikoj mua?” kështu është përgjigjigjur kur u pyet nëse ajo e sheh ndonjëherë djalin e saj.

Tre ditë unë nuk mund të fle. Mendja ime ishte vazhdimisht për Alexin dhe shqetësohem që ka presion aq shumë. Ka rënë gjithë pesha e vendit tonë mbi kurrizin e tij “. Me këto fjalë nëna e kryeministrit grek i është përgjigjur gazetës “Parapolitika” Znj Aristi Tsipras për djalin e saj, Alexis, por edhe për shqetësimin që ajo përjeton si një nënë.

“Nga aeroplan shkon drejt e në Parlament . Nuk ka kohë të mjaftueshme për të parë fëmijët, do më shikoj mua? “Përgjigjet kur u pyet nëse e sheh djalin e saj. 73-vjeçarja  Aristi Tsipra thotë se dëshiron që njerëzit ta thërasin atë thjesht “Alexis”, duke shprehur shqetësimin e saj mbi faktin se “kohët e fundit nuk ha dhe nuk fle.” Në fund thotë se nga një anë si një nënë I thotë për të bërë më të mirën për vendin dhe të kujdeset për veten e tij. Përgjigja e tij për është për t’u mos u shqetësuar, sepse çdo gjë do të jetë mirë.

Nëna e Kryeministrit vjen nga Eleftheroupoli i Kavallës dhe është fëmijë refugjatësh . Kur ajo u pyet nëse ka imagjinuar ndonjëherë se djali i saj do të bëhet kryeministër u përgjigj: “Gjithmonë ai ishte i angazhuar në politikë, por kurrë nuk menduam se do të arrijë aq i lartë. Nga ndonjëherë them në se do të ishte kaq i presionuar, unë do uroja të mos bëhej kryeministër. ”