“Mangallët e vdekjes”: 8 të vdekur brenda disa ditësh

278

Shtohen rastet e vdekjes në Greqi si rezultat i ngrohjes me mangall, thjesht sepse nuk kanë qenë në gjendje të kenë strehim dhe ngrohje të mirë në vitin 2020.

Janë mijëra qytetarë, dhe veçanërisht më të rrezikuarit janë të papunët, pensionistët dhe emigrantët, kriza e tyre i privon nga mallrat më themelore për një ngrohje normale dhe jashtë çdo rreziku për jetën.

Për arsye të vërteta, vetëm në dy ditët e fundit në Greqi, janë regjistruar fatkeqësisht katër vdekje për shkak të tymrave dhe zjarrit të shkaktuar nga zjarri që ka djegur viktimat për tu ngrohur. mosha e viktimave ka qenë nga 4 deri ne 64 vjeç, ku midis tyre dy viktima janë emigrantë nga pakistani.