Padi ndaj policisë shqiptare ka bërë familja e minoritarit Katsifas

643

Familja e të ndjerit K. Katsifas, ka bërë padi duke akuzuar policinë shqiptare, nëpërmjet avokatit të saj, i kërkon Drejtësisë  Shqiptare që të lejojë  të shqyrtohet nga një misionar i cili vjen nga Greqia për të sqaruar plotësisht kushtet nën të cilat ai u gjet i vdekur me një sferë në kokë dhe një në gjoks. Familja, duke përjetuar mënyrën më të dhimbshme të humbjes së fëmijës, shpreh bindjen se Forcat Speciale të Policisë Shqiptare preferonin të drejtonin K. Katsifa në vend që ta arrestonin atë dhe ta çonin në Gjykatë dhe jo ta vrisnin.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: