Greqi / Ish-deputetja Rahil Makri: Të largohet ambasadorja shqiptare nga Athina, tu hiqet shtetesia shqiptarve.

1057

Nje veprim radikal nga ish-deputetja e partise Greket e Pavarur znj. Rahil Makri lidhur me ngjarrjen e fundit te vrasjes se minoritarit, me anën e rrjetit social te facebook-ut, ka kërkuar largimin e menjëhershme të ambasadores shqiptare të Adriana Hobdarit nga Greqia. Gjithashtu kërkon mbylljen e kufirit me Shqipërinë si dhe heqjen e menjehershme te shtetesise greke qe u janë dhënë shqiptarëve, si dhe dëbimin e shqiptarve ilegalë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: