PËRMBYTJET NË GREQI : GJENDEN EDHE 4 TË PAJETË – NUMRI ZYRTAR I TË VDEKURVE ËSHTË 15

Greqi

Lista makabre e të vdekurve  nga stuhia “Daniel” që goditi Thesalinë vazhdon të rritet. Humbjet njerëzore arrijnë tashmë në 15 persona pasi trupi i pajetë i gjetur më herët dhe i nxjerrë nga Pagasitikos, i përket 42-vjeçarit të zhdukur nga Agia Aikaterini Volos, Stamatis Karamanolas. Gjithsej sot janë gjetur trupat e katër personave.

Sa për 14 të vdekurit e mbetur, tetë vijnë nga zona më e gjerë e Palamas në Kardicë, një në Ellinopyrgos Mouzakiou në Karditsa, katër të tjerë nga zona të ndryshme të prefekturës së Magnezisë dhe një nga Petroto Domokou.

Viktimat janë:

Një burrë 51-vjeçar i cili u përfshi dhe u shtyp nga një mur në Agia Aikaterini Volos, një grua 87-vjeçare në Paltsi Pelion, një burrë 82-vjeçar në Ellinopyrgos Mouzakiou Karditsa, një 51-vjeçar. -i moshuar në Petroto Domokou, dy gra 75 dhe 85 vjeç në Astritsa Karditsa, një grua e moshuar në Marathea Karditsa, dy gra nga dy shtëpi të ndryshme në Palamas Karditsa, njëra e gjetur e mbytur dhe tjetra e shtypur, një grua nga plazhi Theotokos pranë vendbanimit Lyri. në juglindje të Pelionit, një 77-vjeçar i zhdukur nga Pelioni dhe trupi i të cilit u gjet dje në një plazh në Evia Veriore, një 58-vjeçar i cili u gjet sot midis Petrinos dhe Agios Dimitrios në Kardicë ndërsa Lista makabre plotësohet me nënën dhe djalin e saj përkatësisht 85 dhe 65 vjeç që u gjetën sot në Metamorfosi Palama e Karditës.

Dy austriakët mbeten të zhdukur
Tashmë janë dy persona të zhdukur zyrtarisht. Bëhet fjalë për dy austriakët, ndoshta çift, në moshë të panjohur, të cilët u zhdukën në Potistika të Pelionit, ndërsa sipas kryebashkiakut Palamas të kontaktuar nga “Zougla” nuk ka asnjë person të zhdukur nga zona e Karditës.

Informacioni nga Zougla.gr