Tre dite ne zjarre Kineta dhe Kalitheinoupoli

Greqi

Greqi, Për ditën e tretë, zjarret mbeten aktive ne Kineta dhe Kalitelhenoupoli te Atikise.

Në zonën e Kinetës, zjarri ka dy fronte, një drejt Agioi Theodoroi dhe tjetri drejt Alepochori.Aktualisht janë 176 zjarrfikës me 74 automjete, 20 autobote, 3 automjete ushtarake, 3 helikopterë dhe 2 avionë. Ne Kalitheinoupoli , 196 zjarrfikës me 96 automjete, 6 automjete, 10 autobote, 5 makineri ushtarake dhe 1 helikopter

 

.