Hapet zyrtarisht shkolla pakistaneze në Athinë

1009

Sot eshte inaguruar zyrtarisht Shkollëa së së Dielës të Komunitetit Pakistani, qe do të zhvilloje mesime çdo të diel në Shkollën e 144-të Fillore të Athinës në Sepolia. Fëmijët do të mësojne gjuhen, angleze dhe arabe, ndërsa në të njëjtën kohë nënat e fëmijëve do të mësojnë gjuhën greke. Sot në mëngjes u mblodhen jashte shkolles organizatat antifashiste dhe shoqatat e mësuesve  duke shprehur solidaritet dhe mbështetje për nxenesit.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: