Putin: Jam i gatshëm të takohem me Donald Trump

Bota

Në një intervistë me gazetën japoneze “Yomiuri» dhe TV rrjetit Nippon TV Putin tha: “Se është i gatshëm të takohet në çdo çast me presidentin amerikan Donald Trump, pasi ky të ketë marrë rolin e presidentit të vendit. Ne jemi të gatshëm në çdo moment, nuk ka çështje nga ana jonë “.

Putin po ashtu rikujtoi kushtet e presidentit në largim të SHBA Barack Obama se Shtetet e Bashkuara dhe banorët e tij janë të jashtëzakonshme.

Unë jam skeptik për këtë pikëpamje. Padyshim, SHBA dhe populli amerikan është një komb i madh dhe një popull i madh, nuk ka dyshim për këtë, askush nuk e kundërshton këtë, por unë besoj se kjo është e tepruar dhe krijon çështje në marrëdhëniet jo vetëm me Rusinë, “ theksoi Putin.