Rama publikon kurbën e CoVid-19 në Shqipëri, tregon “çelësin e suksesit”.

287

Edhe pse në Shqipëri vijojnë të shtohen dita ditës rastet e reja të infektimit me koronavirus, kurba e përhapjes së CoVid-19 vijon të jetë relativisht e ulët në krahasim me vendet e tjera.

Së fundmi ka qenë vetë kryeministri i vendit Edi Rama i cili ka publikuar një grafik që tregon kurbën e rasteve të infektuar me CoVid-19 në Shqipëri dhe në vende të tjera.

Në grafikë tregohet rritja e rasteve ditë pas dite ku shikohet se jemi ndër vendet që kanë pasur rritjen më të vogël.

Statusi i Ramës:

Kurba e përditësuar sot, me ndihmën e Zotit dhe rezistencën e madhe të të gjithëve ju, ne do t’ia dalim po nuk lëshuam asnjë centimetër vijën tonë të hekurt të mbrojtjes. Deri Në Fund.” shkruan Rama.