Rama telefonon Erdogan/ Ja kërkesa e Kryeministrit shqiptar…

212

Kryeministri Edi Rama ka telefonuar presidentin Erdogan dhe ka kërkuar që metoda e ndjekur në Turqi të përdoret edhe në Shqipëri për të frenuar përhapjen e Koovid.
Profesori i Komitetit të Ekspertëve në Turqi, Rexhep Ozturk ka zbuluar se do të ndihmojnë vendin tonë pas urdhërit të menjëhershëm nga presidenti Erdogan. 
Dua t’iu përcjell përshendetjet e përzemërta të Presidentit të Turqisë, Erdogan. Edi Rama bëri një telefonatë me presidentin tonë, menjëherë jemi vënë në lëvizje dhe jemi mbledhur si anëtarë të Komitetit të Ekspertëve të Turqisë dhe kemi marrë rrugën për në Shqipëri“, tha profesori Ozturk.