Greqi: 78 vdekje, 542 të intubuara dhe 1,155 raste të reja nga coronavirusi

73

Sot, të enjten 17 dhjetor raportohet se ka patur  1,155  raste të reja  të  coronavirusit  në 24 orët e fundit , si dhe  78 të  vdekur . Në të njëjtën kohë, 542 pacientë po trajtohen me intubim.