Shpërthimi terrorist në makinën e ish kryeministrit Lukas Papadhimou

Greqi

Shpërthimi ka ndodhur sot pak minuta më parë  në makinë, në të cilën udhëtonte ish-kryeministrin, Lucas Papadhimou.

Në informacion deri tanishëm flitet se, shpërthimi ka ndodhur kur shoqeruesit e ish kryeministrit Papademos kanë tentuar të hapë një zarf , ku gjatë shpërthimit ka mbetur i lënduar ish kryeministri dhe shoferi i tij. Bëhet fjalë për një goditje terroriste të cilët kanë dashur të vrisnin ish kryeministrin. Menjëherë viktimat janë dërguar në spitalin Evangjelizmo, ku gjendja e tyre është e rëndë…Ngjarrja ka ndodhur në qender të Athinës në kryqëzimin e rruges 3 Semptevriu dhe Marnis. Përsa i përket terrorizmit e kanë marrë përsipët grupi i njohur per vendasi Pirinas fotias.