Sulmi në Manchester, mediat britanike: Mes të ndaluarve edhe një shqiptar

Aktualitet

Dyshimet e sulmit në Angli, tashmë përfshijnë edhe një shqiptar. Teksa po vijojnë arrestimet dhe kërkimet për të zbuluar personat që kishin lidhje me kamikazin, mediat Britanike shkruajne sot se mes 8 të ndaluarve është edhe një person me pasaportë shqiptare.

E perditshmja britanike “inews”, nuk jep detaje të tjera pot thotë se policia është duke hetuar të gjithë personat të cilët mund të kenë patur lidhje me terroristiun 22 vjeçar Abedi. Po ashtu, mes tetë personave të ndaluar në lidhje me sulmin është një shtetas evropian lindor, i cili mban një pasaportë shqiptare, i cili u arrestua në Wigan.