Solidarizimi i ynë është detyrë morale dhe atdhetare

Lajme

thirrje 55Federata e Shoqatave Shqiptare ne Greqi u bënë thirrje bashkëatdhetarëve tanë për një solidarizim në mbështetje të familjeve të dëmtuara nga përmbytjet e fundit, me mesazhin shoqëror se solidariteti në këto raste fatkeqësie është një detyrë morale dhe atdhetare. Jep dhe ti kontributin tend, tani është moment.

Jeni të mirëpritur në adresën:

Kapodistriu 38 & 3-i Septembriu, kati i 4-t

Tel: 210 5247933       Tel:+306985699813