SPAK pritet të shkaktojë “tërmet”/ 40 milionë euro pasuri, do të arrestohen ministra dhe…

227

Pritet që SPAK të burgosë ata politikanë të cilët për më shumë se 20 e ca vite kanë më shumë se 40 miliardë euro pasuri.


“Ne presim që SPAK të arrestojë ata politikanë të korruptuar që për më shumë se 20 e ca vite i kanë tenderuar më shumë se 40 miliardë euro pasuri. Kjo besoj se ka qenë edhe nisma e SHBA-së dhe BE-së kur ndërmorën reformën në Drejtësi.
Prandaj SPAK është krijuar për ata që janë të paprekshëm, ata që janë dhe kanë qenë banorë të sallës së kuvendit. Ne duhet të kemi modelin kroat, që u arrestuan 60 ministra e zyrtarë të lartë”, tha Murrizi