Minierat, galeritë e vdekjes

Shpetim ZINXHIRIA /  Sot në përgjithësi minierat kanë nevojë për një shkundje totale, ku forca e shtetit të detyrojë këdo për të zbatuar ligjin, si dhe pasuria kombëtare të mos trajtohet si mall pa zot, por që minatorët të trajtohen si njerëz dhe t’u sigurohen të gjitha kushtet e nevojshme për punë. Rreziku do të […]

Lexo Më Shumë