Tag: , , ,

Eksodi 2015: Shqiptarët për muajin qershor të dytët në botë

Çdo ditë rritet numri i azilkërkuesve Shqiptar në Gjermani, duke arritur një një rekord për muajin qershor, duke u renditur të dytit në botë. Një rekord që...

Shqipëria me 19 ministri, ndërsa Hungaria 8

Shqipëria mund të jetë një vend i vogël në Evropë, por është një shtet që për nga madhësia në qeveri është një nga më të mëdhat në Evropë, duke u...

Kafshate që s’kapërdihet asht o vlla mjerimi

Liliana Elmazi / Te dashur qytetare shqiptare, te nderuar kolege. Do ta nis fjalen time me disa vargje, që më kanë trazuar mëndjen dhe shpirtin muajt e fundit , duke...

Cili jeni ju zoti Rama?

Agron Berdaj  / Nga leximi i përgjigjeve të kryeministrit dhënë të revoltuarve ndaj vendimit të gjykatës së shkallës së dytë për ndjekje të lirë të...

Hetime mbi linjen e autobuzave shqiptarë

Sot më 9 shtator të 2014 me nr.prot.45541 prokuroria Rozalia L. Lala i ka kërkuar Ministrisë së Transportit në Greqi hetimin mbi kompaninë e transportit...

Pa reagim popullor, nuk do kete qeveri të mirë!

  Astrit Kosturi / A ishte raportim apo analizë e punës 300 – ditore, të qeverisë Rama – Meta?!…Në ftesë thuhej “… ju ftoj të...

Trafikimi, Shqipëria del nga vëzhgimi

Departamenti amerikan i Shtetit publikoi raportin vjetor të trafikimit të personave për 2013-n, i cili shënon një përparim të lehtë të vendit tonë në...

Samara: Në betejën kundër papunësisë

Në betejë kundër programeve të papunësisë më një kosto prej 1,5 miliardë euro. Kështu ka deklaruar kryeministri grek Samaras  ku prioriteti për dyvjeçarin e...