Tag: , , ,

E pabesueshme: Kështu i bënin test shtatzënisë në Egjiptin e lashtë

Disa kultura të lashta kishin aftësitë të çmendura që sigurisht kanë humbur bashkë me zhdukjen e tyre. Por ka dëshmi dhe të dhëna se ata e dinin shumë më...

Seksi zvogëlon rrezikun e kancerit

Studimet e fundit Universitetin Shtetëror të Nju Jorkut tregojnë se ndjenjat e dashurisë pasionante dhe intensive kanë efekt të njëjtë në receptorët e trurit...

Vergara: Femra më e bukur në Botë

Duke kthyer kohën prapa në vitin 1998, Sofia e vetëm zbarkoi në Amerikë, dukeardhur nga Kolumbia, vendi i lindjes së saj për të kërkuar një vend në botën...