E pabesueshme: Kështu i bënin test shtatzënisë në Egjiptin e lashtë

Kuriozitete
egjipti ne focus 1
Një dëshmi e gjetjes se shtatzanisë në Egjiptin e lashtë

Disa kultura të lashta kishin aftësitë të çmendura që sigurisht kanë humbur bashkë me zhdukjen e tyre. Por ka dëshmi dhe të dhëna se ata e dinin shumë më tepër se ne. Në Egjiptin e vjetër, nëse një grua donte të dini nëse ajo ishte shtatzënë, ateherë ajo vinte disa fara me grurë dhe elb në një enë. Më pas urinonte në enë, të mbuluar me një leckë dhe të nesërmen në varësi të evolucionit e dinte. Në qoftë se fara kishte plasur atëherë ajo ishte shtatzënë. Me sa duket kjo metodë punon, sepse substancat që zbulojnë teste moderne shtatzënisë janë po ato që shkaktuan plasaritje e farave. egjipti ne focus 2

Dr. Hulusi de Koker thotë se ishte metoda më e saktë për shkak se gratë shtatzëna kanë hormonet në sasi të tepërt në urinë në mëngjes herët. Sot që të rriten fruta dhe perime në kohë të shpejtë janë duke përdorur hormonet.Kështu Metoda është e njëjtë dhe korrekte, aq sa edhe në papirus shkruhet që përcakton seksin e fëmijës.

Burimi: worldtruthtv