Tragjedia në Greqi,dy të vdekur nga rënia e aeroplanit

Greqi Kryesore

Në tragjedi ka arritur fluturimi i një  aeroplani të vogël TL 20, i cili u rrëzua të mërkurën në mbrëmje në zonën  Dendra, jashtë Larisës.

Të vdekur janë dy drejtuesit e avionit , pronari dhe biznesmen Dionisis Tsekouras 43 vjeç  i martuar dhe me dy fëmijë, si dhe oficeri i Forcave Ajrore 34-vjeçari Nikolaos Grigoriou. Superavioni ultralight Aero Club i Larisës zhduk nga radari natën e mërkurë menjëherë duke dhënë alarm.

Thuhet se, të dy drejtuesit ishin të lidhur me karriget e e avionit të vogël dhe super të lehtë TL 20. Trupat e pajetë të dy burrave fatkeqe janë transportuar me ambulancë  në Spitalin e Përgjithshëm të Larisës.