Greqi / Arrestohet 37-vjecari shqiptar, vidhte ne depo ndihmat e viktimave te zjarrit,

Greqi

Një 37- vjeçar shqiptar u arrestua dje për vjedhje ne një depo për grumbullimin e ushqimit për viktimat e zjarrit, në një palestër të mbyllur në Nea Makri, ndërsa kerkohet një bashkëpunëtor grek 49 vjeç,  i cili arriti të shpëtojë.

37-vjeçari u arrestua nga oficerë të policisë  (DIAS Group) brenda ne depon ushqimore duke vjedhur, ndërsa jashte ne makinen e tij te stacionuar policia gjeti dhe konfiskoi dy kuti me biskota dhe konservash.

Shqiptari menjehere eshte derguar ne Prokurori të Athinës.