Trump përsëri do të kërkojë presidencën në vitin 2020

853

Presidenti i SHBA, Donald Trump do të kërkojë një mandat të dytë dhe të fundit në postin e kryeministrit në vitin 2020 dhe pritet të emërojë Brad Parschell si kreun e fushatës së tij zgjedhore.

Në vitin 2016 Z. Parschell organizoi strategjinë digjitale të Trab.

Lajmi nuk ishte befasues në SHBA, pasi Trump kishte dorëzuar dokumentet e nevojshme për fushatën 2020, nga dita kur mori në postin e kapitenit të shtetit, i cili lejoi të pranonte donacione dhe donacione për fushatën e tij të ardhshme . Shumë media amerikane konvergojnë në emër të Brad Pearce, i cili filloi të punojë për Organizatën Trump në vitin 2011 kur kompania e tij, me seli në San Antonio të Teksasit, ndërmori krijimin e faqeve të internetit për segmentin e pasurive të paluajtshme. Ai ishte një nga njerëzit e parë që u thirr nga Donald Trump më 2015, sapo njoftoi synimin e tij për të kërkuar votën e partisë republikane për zgjedhjet presidenciale
Këtë e pëlqejnë %d blogues: