Tsipras: Detyra jone eshte te krijome vende pune

Aktualitet

“Rënia e papunësisë nën 20%, për herë të parë që nga viti 2011, pasqyron ndryshimin në faqen e ekonomisë greke. Ne kemi marrë papunësinë në 27%, tani është në 19.5%. Detyra jonë është të vazhdojmë me vendosmëri dhe këmbëngulje. Me ndërhyrje substanciale për të krijuar vende pune dhe për të forcuar forcen negociuese te punetoreve”, Ka shkruar pak caste me pare ne rrjetin social ne Facebook ktyeministri Tsipras