Tsipras: Kriza e refugjateve e ndan Evropen ne dy kampe

714

Në deklarate për gazetarët, kryeministri theksoi se udhëheqësit evropianë ishin kryesisht të shqetësuar me çështjen kryesore të krizës së refugjatëve.

“Kriza e refugjatëve është çështja qendrore politike dhe ideologjike për të ardhmen e Evropës dhe e ndan atë në dy kampe. Ata që duan të transferojnë Greqinë në kampin tjetër duhet ta mendojnë ate shumë mirë “. tha Tsipras

Ai vuri në dukje se:  “Realizmi dhe logjika duhet të mbizotërojnë”. Në të njëjtën kohë, kryeministri vuri në dukje se në periudhën e ardhshme, procedurat duhet të përshpejtohen për të dhënë përparësi perspektivën e një rishikimi të drejtë të Dublinit”, një çështje që ai theksoi urgjentisht gjatë debateve.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: