Urdhëron popullin të shkurtojnë flokët në stilin e tij

Bota

kim ne focus-2Kim Jong Un ka urdhëruar popullin të shkurtojnë flokët si ai dhe grave t’i presin flokët si gruaja e tij. Banorët V.Koreas cilët kanë flokë të gjatë duket se u ka vënë synuar Kim Jong Un, duke i ftuar jo vetëm të presin flokët e tyre, por edhe ti shkurtojnë njëllojë si flokët e tij. Udhëzimi nga lart është e qartë. Siç transmeton gazeta “Chosun Ilbo”, duke cituar burime në Phenian, autoritetet urdhëruan burrat të ruajnë nga tani e tutje gjatësinë e flokëve jo më shumë se 2 cm dhe të qethet saktësisht të njëjtën stil si të liderit të vendit.

Nga i njëti udhëzim nuk do të shpëtojnë as gratë, ku urdhërohen nga ana e tij për të kopjuar stilin e Ri Sol-ju, bashkëshortja e tij Kim Un Giong.