Donald Trump u informua për UFO-t, por ai nuk i beson shumë

364

Presidenti i SHBA Donald Trump pranoi se kishte një konferencë shumë të shkurtër mbi raportet ushtarake të artikujve të panjohur fluturues, por ai as nuk beson në UFO-t.

Pyetja u ngrit gjatë intervistës së dhënë këtë javë për ABC News dhe prezantuesin George Stephanopoulos, ku iu kërkua në mënyrë specifike t’u përgjigjej raporteve në rritje të pilotëve të Marinës së SHBA se ata kanë parë objekte të çuditshme që fluturojnë në shpejtësi tejzanor.

Kështu thonë. Unë kam parë dhe lexuar dhe dëgjuar dhe kam pasur një takim shumë të shkurtër në lidhje me të. Por njerëzit thonë se shohin UFO-t. A e besoj këtë? Jo veçanërisht, “ nënvizoi presidenti republikan.

Miliarderi shtoi se ai mendonte se “pilotët tanë të mëdhenj do ta dinin” nëse kishte dëshmi të aktivitetit jashtëtokësor, ai premtoi megjithatë se ai “do të shikojë”.