Zaev: “Mos kini frikë nga vendi ynë i vogël, ne nuk duam të marrim ndonjë gjë nga ju, nuk pretendojmë asnjë tokë apo trashëgiminë tuaj kulturore

Rajoni

Nje mesazh paqeje nga Viena ne drejtim te Greqise eshte dhene sot nga kryeminmistri maqedonas Zoran Zaev gjate takimit me kancelarin austriak.Sebastian Kurt  “Mos kini frikë nga vendi ynë i vogël, ne nuk duam të marrim ndonjë gjë nga ju., nuk pretendojmë asnjë tokë apo trashëgiminë tuaj kulturore, ne nuk duam të ndryshojmë kufijtë. Ate që duam është bashkëpunimi në tregti dhe turizëm”, tha Zaev qe e quajti historike marreveshjen e Prespes me Greqine