Zakynthos: “Dua të shoh reagimin e tij, të shoh si e bëri një gjë të tillë”, deklaron djali i viktimës

Greqi

Ishte i hutuar, vinte në shtëpi dhe nuk dëgjonte askënd, as fëmijët e tij”, thotë 20-vjeçari për babain i cili vrau gruan me thikë gruan e tij 40 vjeçare. 

Djali 20-vjeçar i 41-vjeçares që u vra nga bashkëshorti i saj u gjet jashtë gjykatave të Zakynthos. I riu ka dashur të jetë “i pranishëm” në momentin kur babai i tij do të kalonte pragun e prokurorit për të kërkuar falje për krimin që tronditi mbarë Greqinë.

“Dua të shoh reagimin e tij, nuk e di. Erdha kështu, u ndjeva sikur duhej të vija, të isha këtu, të shikoj si e bëri ky njeri një gjë të tillë”, tha për mediat vendase 20-vjeçari. i cili nuk mund të besojë se babai i tij vrau nënën e tij. Siç ka shpjeguar, ai ka kontaktuar me vëllezërit e motrat e tij, të cilët ndodhen në shtëpinë e një të afërmi në Lamia dhe sipas asaj që i ka thënë kushëriri, motra e tij ishte duke fjetur dhe kërkonte nënën e tyre në gjumë.

Më tej ai ka thënë se disa herë ka tentuar ta parandalojë këtë sjellje nga babai i tij, por ai nuk ka dëgjuar. “Ai turbullohej, vinte në shtëpi dhe ishte i turbullt, nuk dëgjonte askënd, madje as fëmijët e tij. I harxhoi kot paratë aty ku i shpenzoi, në vend që të ndihmonte, të bënte diçka më të mirë për fëmijët e tij. Vetëm mamaja punonte dy punë për t’ia dalë mbanë. Të gjitha shpenzimet e shtëpisë, gjithçka, mamaja e mbante një person të tillë”.