Category: Aktualitet

Haxhinasto: Reformë në transportin urban

Plan me 4 faza për organizimin e shërbimit të transportit ndërqytetas. Objektivi final i reformës në shërbimin e transportit ndërqytetas është që ti ofrojmë...

Kriza në Europë, 10.000 vetvrasje në vit

Incidentet në rritje të jashtëzakonshme. Dhjetë mijë vetëvrasje për shkak të krizës, thotë studimi i fundit. Përkeqësimi i shpejtë në ekonomi ka çuar më...

23 vjet në pritje

Shqipëria pesë herë “jo” nënshtetësi, klerikut grek Anastasios Janullatos. Janullatos i ka kërkuar pesë herë shtetit shqiptar për të marrë...

Vetëm në Greqi vdesin vetë shqiptarët

Kazani që zjen po ngjan në shumë burgje të greqisë pas vdekjes së shqiptarit 40 vjeçar Ilia Kareli, që tre ditë më parë pat vrarë me një thikë të sajuar...

Viktimat e dhunës 33% e grave evropiane

33% e grave evropiane kanë qenë viktima të dhunës fizike ose seksuale që në moshën 15 vjeç, ndërsa një në dy gra që punojnë kanë përjetuar ngacmim...

Në votime zvicerianët për emigrantët

Në votime sot vijnë zvicerane, për të deklaruar se janë pro apo kundër “emigracionit masiv”, kryesisht të personave të ardhur nga vendet e Bashkimit...

Në 23 vite janë vrarë 6.259 qytetarë

Në bazë të një raporti të publikuar në media për numrin e të vrarëve në Shqipëri rezulton se në 23 vitet e fundit janë vrarë plot 6.259 persona....

Meta:Të jeni të sigurt se çdo vendim do të ketë në themel zërin tuaj

Meta merr situatën në dorë për të qetësuar protestuesit. Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta përpara fillimit të seancës së sotme plenare  iu bashkua dhe ...

Zoti kryeministër në Greqi janë vrarë 154 emigrantë shqiptarë, kur do fillojnë hetimet?

Zoti kryeministër me një dhimbje ju nisa më 12 Tetor të 2013, pra dy ditë para se të vizitonin vendin nënkryetari i qeverisë dhe ministri i jashtëm grek z....

Prokuroria nis hetimet për akuzat e blerjes së votave në Korçë

Prokuroria nis hetimet për akuzat e blerjes së votave në Korçë Prokuroria më në fund ka lëshuar një urdhër për sekuestrimin e materialeve filmime të...