Gripi: 135 të vdekur,pesë viktima në javën e fundit

464

Greqi / Ka ende shpërthime fatale për shkak të gripit sezonal. Sipas raportit aktual epidemiologjik të Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (HCDCP), 5 persona të tjerë vdiqën për shkak të komplikimeve të gripit  gjatë 1-7 prillit 2019. Në përgjithësi, që nga fillimi i këtij viti, janë regjistruar 380 raste të influencës laboratorike të konfirmuar. Nga këto, 366 u shtruan në spitalet e vendit.