COVID-19 / Spanjë: 8,578 raste të reja, 655 vdekje të reja në 24 orë

87

Përhapja e epidemisë së coronavirusit në Spanjë u rrit në 56,188 nga 47,610 dje, ndërsa numri i vdekjeve u rrit në 4.089, nga 3.434 të Mërkurën.

Spanja ka regjistruar 8,578 raste të reja dhe 655 vdekje të reja në 24 orët e fundit, tha ministria e shëndetësisë, pasi numri i përgjithshëm i vdekjeve tejkaloi 4,000.

Përhapja e epidemisë së koronavirusit në Spanjë u rrit në 56,188 nga 47,610 dje.