Greqi : Arrestohen nëndë shqiptarë në Igumenica

114

Si pjesë e kërkimeve të synuara, policia greke ka arrestuar nëntë shtetas shqiptarë të moshës 22 deri në 47 vjeç, në stacionin KTEL në Igumenica, për mungesë të dokumenteve ligjore të udhëtimit, ndërsa ndaj tyre kishte edhe urdhër ndalimi të hyrjes në Greqi dhe në territorin e Shengenit, raporton gazeta lokale Epiruspost.gr

Përveç kësaj, në kurriz të një prej të arrestuarve, ka pasur një aktgjykim në pritje nga Gjykata Penale e Kastorias, e dënuar me burgim (3) muaj dhe një gjobë prej 3,000 euro, për shkelje të ligjit për të huajt.