Greqi: Regjistrohen edhe 3 vdekje të tjera nga coronavirusi

67

Edhe tre vdekje te tjera jane regjistruar për diten e sotme. Pas vdekjes e 46-vjeçari  nga Xanthi i shtruar ditët e fundit në Spitalin e Përgjithshëm Universitar të Alexandroupolis edhe dy vdekje të tjera u regjistruan në Greqi. Një 62-vjeçar ka vdekur në fshatin Damaskinia, i cili kishte ne pronosi edhe nje dyqan kafeje, nena dhe gruaja e tij tashmë janë të shtruar në spital.

Gjiathshtu një 70-vjeçar raportohet se ka vdekur në spitalin në Evangelismos. Ai ishte banor në Glyfada në Athinë. Gruaja e tij gjithashtu thuhet se ka virusin Covid-19.