Kryeministri nuk ndalet: Zero tolerancë!

191

Kryeministri Edi Rama u është drejtuar këtë mesditë me një tjetër mesazh bizneseve në vend.

Rama ka publikuar disa foto nga aksioni kundër informalitetit, teksa shihen se janë bllokuar hotele dhe restorante.

Ndërkaq, kreu i qeverisë shkruan se bizneset duhet të regjistrohen dhe të lëshojnë kuponin tatimor, duke shkruajtur:

STOPINFORMALITETIT✋

Vijon në gjithë territorin kontrolli dhe bllokimi i subjekteve abuzuese.

Regjistrohuni dhe lëshoni kuponin, sepse pasojat ligjore janë të rënda #ZeroTolerancë”.  

#STOPINFORMALITETIT
Vijon në gjithë territorin kontrolli dhe bllokimi i subjekteve abuzuese. 
Regjistrohuni dhe lëshoni kuponin, sepse pasojat ligjore janë të rënda#ZeroTolerancë👊

Fotografia e Edi Rama