Kyriakos Mitsotakis takim me Kryepeshkopin e Shqipërisë

129

Me kryepeshkopin e Tiranës, Durrësit dhe të gjithë Shqipërisë, z. Anastasios, Kryeministri Kyriakos Mitsotakis u takua sot në mesditë në rezidencën e kryeministrise. Kyriakos Mitsotakis e siguroi atë për mbështetjen e tij në punën e tij

Kryepeshkopi i Shqipërisë ka përgëzuar kryeministrin për marrjen e detyrave të tij dhe kërkon ndihmën e tij në trajtimin e problemeve të Kishës Ortodokse të Shqipërisë në mënyrë që të sigurojë funksionimin dhe zbatimin e duhur të punës së tij. Gjithashtu, gjatë takimit u diskutuan zhvillimet në Shqipëri.

Kryeministri e falënderoi atë, shprehu vlerësimin e tij për personalitetin e tij dhe e siguroi atë për mbështetjen në punën e tij. Në të njëjtën kohë, ai shprehu simpatinë e tij për arritjen e qëllimeve të Kryepeshkopit për të mirën e të gjithë banorëve të vendit fqinj.

Kryeministri dhe Kryepeshkopi i Shqipërisë kanë rënë dakord të mbajnë një kontakt të ngushtë me njëri-tjetrin.