Kryebashkiaku i Maratones : Jane djegur 3.000 shtepi, nder to edhe shtepia ime.

863

ATHINE / 1,900 shtëpi janë shkatërruar tërësisht në fshatin Mati dhe 1,100 në Neo Voutsa, ndër to edhe shtepia. Ende gjejmë kufoma, te respektojme të vdekurit “,  “tha kryebashkiaku Maratona Elias Psinakis në zougla.gr. Në të njëjtën kohë, banorët e zonës po u bëjnë thirrje të rriten patrullimet pasi ekziston frika se do të shohin plaçkitje në shtëpitë e prekura nga zjarri vdekjeprurës.

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: